voor 15:00 uur besteld, morgen (op kantoordagen) in huis in de Benelux
Gratis verzending vanaf €100 (excl. BTW) in de Benelux.

yehwang

Lidmaatschap Homepage Lidmaatschapvoordelen
Yehwang Lidmaatschap
Specificatie van de lidmaatschapsniveaus
Schrijf u in als lid
>€200
>€1000
>€4000
>€10000
>€20000
Bronzen lid
Zilver lid
Goud lid
Platina lid
Diamanten lid
VIP
VIP Privilege
VIP Privilege
Korting - 1% van het totale orderbedrag 2% van het totale orderbedrag 3% van het totale orderbedrag 4% van het totale orderbedrag 5% van het totale orderbedrag
Groeiwaarde Deze lidmaatschap punten stijgen wanneer uw als klant meer besteedt in onze webshop.Per online order ontvangt u per uitgegeven euro (excl. btw) 1 lidmaatschapspunt.
Mijn lidmaatschapsniveaus Afhankelijk van uw bestedingsgedrag ontvangt u een korting verbonden aan een niveau. Hoe meer u koopt, hoe hoger uw korting.
Lidmaatschap Punten Ingewisseld Voor de punten die u spaart geldt het volgende: 100 lidmaatschap punten kunnen ingewisseld worden voor één euro. Deze kunt u inwisselen bij het betalen van uw online order.
FAQ
1: Alle reeds online geregistreerde Yehwang klanten starten op dezelfde dag: 1 januari 2018. 

2: Bezoekers die zich later online registreren als Yehwang klant beginnen op de dag van registratie. Het Yehwang lidmaatschap duurt zolang je bij ons ingeschreven staat als klant.
Spelregels voor de verschillende lidmaatschap niveaus

Bronzen lidmaatschap, zilver lidmaatschap en Yehwang VIP ondergaan geen beïnvloeding van het systeem en kunnen niet 'dalen' in niveau.

Goud lidmaatschap klanten die geen aankopen hebben gedaan in een periode van 45 dagen, zullen dalen naar zilver lidmaatschap en de puntenwaarde zal worden teruggezet naar de hoogste zilver waarde van 999.

Notice
Platina lidmaatschap klanten die geen aankopen hebben gedaan in een periode van 60 dagen, zullen dalen naar goud lidmaatschap en de puntenwaarde zal worden teruggezet naar de hoogste gouden waarde van 1999.
Diamanten lidmaatschap klanten die geen aankopen hebben gedaan in een periode van 75 dagen, zullen dalen naar platina lidmaatschap en de puntenwaarde zal worden teruggezet naar de hoogste platina waarde van 4999.
VIP leden die geen aankopen hebben gedaan in een periode van 180 dagen, zullen dalen naar een diamanten lidmaatschap en de puntenwaarde zal worden teruggezet naar de hoogste diamant waarde van 19999.